Roland Nagy, după primul antrenament al anului: „Să fie soare și la sfârșit!”

0
406

uta-reunire-1Roberto Bodea, Alexandru Mitrea – Adrian Voicu, Sorin Botiș, Richard Filaret, Răzvan Blănaru, Beniamin Cotoc, Erich Wild, Adrian Suslak, Bogdan Burlă – Sorin Strătilă, Cătălin Hlistei, Dumitru Copil, Norbert Varga, Marius Chindriș, Adrian Piț, Cristian Dobrean, Daniel Gheorghiță, Michel Vlad – Ousmane Gueye, Dani Bulza, Sorin Leucuța, Ciprian Rus și Nenad Maxim au compus efectivul pe care Roli Nagy, Radu Anca șiSebastian Huțan l-a „întins” dimineață pe arena Motorul. A lipsit motivat Adrian Popa, aflat într-un program de recuperare după o accidentare, iar celor 24 de roș-albi menționați mai sus li s-a alăturat, pentru câteva zile, tânărul Flavius Cohuț, care activează în Germania.
„O zi frumoasă, cu soare”, a remarcat Roland Nagy. „Sper ca după cele 12 jocuri din retur să fie tot soare și noi să fim echipa care va face un nou pas înainte, din liga a treia în a doua”, a adăugat fostul mijlocaș arădean.
Botiș și colegii săi au câte un antrenament joi și vineri, zile în care utiștii îl vor vedea și pe doctorul Dușan Turcin, pentru vizitele me­dicale, iar sâmbătă, de la 10,30, pe arena Șega, are loc un prim meci! Se joacă în familie, în mișcare urmând să intre și juniorii mari. UTA se pregătește tot la Arad lunea și marțea viitoare, iar miercuri ar trebui să plece la Moneasa pentru cantonament. Staff-ul tehnic ajunge seara, pentru că în acea zi antrenorii din vestul țării sunt chemați la Alba Iulia pentru un curs obligatoriu de perfecționare organizat de FRF.
„Responsabilitate și muncă sunt cuvintele de ordine. Pe aceste lucruri s-a pus accentul, fiecare trebuie să fim mult mai atenți la aceste aspecte și vom obține rezultatele pe care le așteaptă toată lumea de la noi”, a conchis team-managerul Codru Grădinariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.