roliFostul antrenor al UTA-ei a acceptat oferta clubului Atletico Arad, acolo unde a mai activat în perioada 2005-2006, înainte de a deveni colaboratorul lui Marius Lăcătuș pe banca Bătrânei Doamne.
Roland Nagy preia grupele lui Arpad Cserneczky, 1999 și 2000, cel de-al doilea luând decizia să dea curs unei aventuri în străinătate. Nagy va conduce grupele alături de Adrian Petruț, cel care a lucrat și cu Cserneczky. Luni seară, Alexandru Meszar și Marius Demian l-au prezentat pe Roli copiilor, iar munca a început de ieri!
„Obiectivul pe termen scurt al grupei 2000 este formarea unei echipe competitive pe teren mare, deoarece această grupă este de trei ori campioană naţională pe teren redus. Iar la grupa 1999 a fost stabilit ca obiectiv pe termen scurt – completarea atât valoric cât şi numeric”, transmite conducerea lui Atletico.
Precedenta experiență a lui Roland Nagy la Atletico a avut succes. A pregătit – chiar alături de Arpad Cserneczky – grupele 1990 şi 1991, a doua devenind vicecampioană națio­nală în anul 2006. A fost prima medalie națională a lui Atletico, gruparea arădeană ce a împlinit anul trecut un deceniu de existenţă.
„Îi mulţumim antrenorului Arpad Cserneczky pentru activitatea depusă la clubul nostru şi pentru performanţele unice şi excepţionale: trei titluri de Campion Naţional, o Supercupă a României, un loc III naţional. Îi dorim mult succes în provocarea nouă la care s-a angajat dincolo de ocean!”, a transmis Atletico.
Roland Nagy a avut prima experi­ență în antrenorat la Tricotaje Ineu. Pe lângă UTA și Atletico, a mai pregătit Gloria și Național Sebiș.
„E o experiență nouă și pentru mine, după mai mulți ani la seniori. Dar, împreună cu toți cei de la Atletico, sper să avem rezultatele așteptate”, a afirmat cel care a jucat la echipe ca UTA, FC Brașov, Steaua București sau Mainz (Germania).

Recomandările redacției