Roland Nagy: „Ne apropiem de debut, să menținem concentrarea!”

0
235

roli-ripensiaUTA a simțit din nou cât de tăioasă poate fi trupa roș-galbenă din Timi­șoara, dar a terminat învingătoare. Golul decisiv a venit abia în prelungiri, dar partea pozitivă ce se poate remarca în tabăra arădeană a fost că trupa lui Nagy a depus o doză mare de efort, inclusiv în final. E al doilea meci consecutiv pe care roș-albii îl tranșează în prelungiri de la punctul cu var, după cel cu FC Bihor. Și atunci și acum a marcat Dumitru Copil.
„Joc bun, am avut adversitate bună. Mi-a făcut întodeauna plăcere să jucăm cu Ripensia, ne fac bine jocurile astea. Nu-i caracterizează nivelul (n.r. Liga IV Timiș) la care sunt, ca joc, ca valoare. Ne bucură victoria, chiar dacă atunci când înscrii din penalty mai apar contestatari”, a comentat antrenorul principal al arădenilor.
„Am rulat aproape tot lotul. Ne apropiem de debutul returului, timpul trece greu… Important e să menținem această concentrare. Băieții sunt la limită, așteaptă și ei campionatul. Trebuie să ne pregătim cât mai bine și să fim așa cum ne dorim la începutul returului”, a concluzionat Roli Nagy.
UTA se întoarce la Șiria sâmbătă, pentru meciul cu FC Caransebeș. Întâlnirea cu divizionara secundă pe care-o pregătește Alin Artimon începe la 12,00. Tot la aceeași oră, în Ungaria, jumătatea din lotul roș-alb care nu joacă împotriva gugulanilor va fi la Gyula, pentru un amical cu echipa locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.