După 4-1 cu Pâncota și 6-1 cu Sântandreiul, „Bătrâna Doamnă” nu a mai fost la fel de prolifică cu ocazia „triunghiularului” de ieri. Ba, mai mult, a reușit doar două remize în fața celor două formații, trebuind să se mulțumească cu locul secund. „Încă suntem în perioada de acumulări, există  oboseală la nivel de lot și asta s-a văzut în ambele partide de azi (n.a. ieri). Împotriva Pâncotei s-a jucat cu ceva mai multă ambiție, ne-au provocat și ei, ca să spun așa și a rezultat un joc util, cu destule realizări. Cei de la Sântandrei merită și ei felicitați pentru că vin a doua oară în Arad la interval de 3-4 zile,  iar azi (n.a. ieri) au avut o altă atitudine și implicare față de partida de sâmbătă. Și, până la urmă, au obținut ceea ce și-au propus. Ne-au prins și pe noi ceva mai relaxați după victoria cu 6-1 din weekend, dar asta nu e neapărat o scuză. Cert este că pe un fond de oboseală gândim și acționăm cu întârziere, iar exprimarea în teren vine ca o consecință a acestui fapt. Suntem conștienți că astăzi (n.a. ieri) nu ne-am făcut prea bine treaba, însă rămânem cu două antrenamente bune ca efort și implicare în joc.  Una peste alta sunt mulțumit”, a punctat Roland Nagy la finalul celor două partide de câte 60 de minute de pe terenul „Șega”.
În debutul partidei cu pâncotanii, antrenorul „alb-roșiilor” a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Marius Ion, masivul atacant al lui Ionuț Popa. Acesta intrase tare la unul dintre elevii săi, moment în care Nagy a intrat pe teren și i-a cerut socoteală față în față. Spiritele s-au calmat în cele din urmă, restul disputei fiind dominat de fair-play. „Am avut o reacție ce nu mă ca­racterizează, provocată,  însă, de agresivitatea peste normal a lui Marius Ion. Risca să accidenteze un jucător de-al nostru, iar aceste lucruri nu se fac în special la meciuri amicale și încă într-o perioadă în care orice antrenament contează pentru fiecare fotbalist. Dar, nu am nimic cu el, dimpotrivă. Este un fotbalist care se bate acolo în față, are calitate și pe care data trecută l-am felicitat pentru joc. Azi, însă, a avut o intervenție peste limita regulamentului, care m-a scos puțin din starea mea obișnuită” a explicat tehnicianul echipei fanion a Aradului.
Apropo de Ion, se aude că acesta a fost și în vederea UTA-ei dacă nu ar fi decis să rămână la Pâncota. Nagy nu a vorbit direct despre acest lucru, lăsând, totodată, o portiță deschisă pentru o posibilă achiziție last minute. „În principiu, lotul e complet, dar în fotbal este posibil orice. Însă, cineva dacă va mai veni de acum înainte, trebuie să fie o certitudine. Adică să ne ajute imediat, căci ne apropiem de meciurile oficiale”, a încheiat „principalul” arădenilor.

Recomandările redacției