Roland Nagy: „Publicul contează mult. Ne dorim să fim primii”

0
249

botisAntrenorul alb-roșiilor le-a mulțumit public fanilor care au venit alături de noua UTA la meciul cu Unirea Sântana. „Am simțit și înainte de meci (n.r. la antrenamentul de vineri seară) că-i avem lângă noi. E ceva deosebit, mi-am adus aminte și de când am jucat aici și, mai apoi, am fost antrenor. Acest public minunat contează mult. Poate a fost o presiune în plus, n-am avut ritm și nerv, n-am jucat ceea ce joacă echipa de obicei. Am obținut un rezultat normal, 3 puncte și atât. Important e să creștem și să ținem alt ritm”, a apreciat Roland Nagy.
Tabăra utistă a savurat moderat triumful, pentru că gândurile zboară deja la meciul cu Gloria, de vineri. „Ne așteaptă joc greu la Gloria, echipă care, posibil. își joacă ultima carte la primul loc cu noi. După aceea e aproape meciul cu Pecica. Ne dorim să fim primii!”, a încheiat Roli Nagy.
Glorii în organigramă
Veteranii Bătrânei Doamne au urcat vinerea trecută în tribuna oficială de pe „Francisc Neuman” „Old Boys UTA Arad este alături de gruparea UTA Bătrâna Doamnă  și-și exprimă bucuria că Aradul        și-a recăpătat, în sfârșit, echipa!”, e mesajul transmis pe pagina oficială de facebook a Old Boys-ilor, care au „aliniat” următorul efectiv: Gabor Biro, Flavius Domide, Viorel Sima, Mircea Axente, Gyuri Vaczi, Dorel Cura plus „oficialii” Ionel Costin, Dan Pîrvulescu și Mihai Szucs. „Gloriile arădene au cel mai mare merit de a sta la tribuna oficială. În curând, ne bazăm pe unii dintre ei și în organigrama clubului”, a anunțat Alexandru Meszar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.