nagy1UTA nu a ratat succesul la prima întâlnire oficială în fața propriilor suporteri la capătul unei partide ce părea ușoare după prima jumătate de oră, dar care s-a terminat cu fiori reci pe șira spinării. Pe lângă „dubla” lui Ousmane, „textiliștii” au mai irosit alte ocazii importante, pentru ca la final să tremure puțin după reușita de 2-1 a lui Mărgărit.
După meci, în fața presei, Roland Nagy chiar a subliniat de mai multe ori faptul că s-au irosit prea ușor unele oportunități, iar asta putea să-I coste pe elevii săi două puncte. „Știam că întâlnim o echipă foarte tânără, dar foarte omogenă în același timp, deci periculoasă din acest punct de vedere. În ciuda vârstei lor fragede, s-a văzut multă personalitate la jucătorii Pandurilor, poate – totuși – cu ceva mai puțină experiență pentru nivelul Ligii a III-a. Credeam că ne-am făcut meciul ușor cu acel 2-0, trecând apoi  de mai multe ori și pe lângă golul ce ar fi închis definitiv partida. După 2-1, lucrurile s-au precipitat puțin, iar în minutele de prelungire a fost și acea fază în care portarul nostru a trebuit să iasă la sacrificiu. Concluzionând, rezultatul este puțin mincinos. Nu trebuia să trăim periculos finalul de meci, fotbalul ne-a pedepsit cu primirea unui gol și câteva emoții suplimentare”, a comentat „principalul” UTA-ei.
Dar, cu bune, cu rele, „Bătrâna Doamnă” are maxim de puncte din două etape, lucru subliniat și de antrenorul Nagy: „Până la urmă, ne-am atins scopul. Victoria e victorie, contează mult în economia clasamentului și pentru moralul nostru. Pe de altă parte, rămânem cu picioarele pe pământ, știm că mai avem de rezolvat unele probleme din jocul nostru. Unele greșeli, în special la finalizare, nu mai avem voie să le repetăm în meciurile următoare”.
Acesta a recunoscut că Varga a fost înlocuit pe motive fizice, în vizor fiind
și deplasarea de foc de la Sebiș. „E o
formație care are experiența Ligii
a III-a, acum are un lot foarte bun
și experimentat. Nu știu dacă e neapărat un derby, dar e un meci important între două echipe arădene. Ca și astăzi, sperăm să avem de partea noastră cât mai multă lume și, bineînțeles, suporterii noștri care ne dau putere meci de meci”, a încheiat fostul mijlocaș al Stelei.

Recomandările redacției