Roland Nagy: „Sper să fie începutul unei serii frumoase de victorii”

0
133

UTA a fost echipa mai matură și mai valoroasă la Caransebeș și a gustat din nou din cupa succesului după trei remize consecutive. „În primul rând, sunt mulţumit şi bucuros pentru două aspecte. Primul – pentru victorie, pentru că i-am simţit din nou gustul, după nişte rezultate de egalitate în care, logic, am făcut pasul înapoi în clasament. În al doilea rând, sunt bucuros că victoria a fost la zero. Nu s-a mai întâmplat din etapa a doua, la Cluj. După jocurile în care am luat gol, sau goluri, a fost important şi acest aspect”, a spus din capul locului Roland Nagy.
Revenind la desfășurarea jocului cu bănățenii, fostul mijlocaș a adăugat: „Adversarii au încercat să ne surprindă, să revină în joc… Poate la 1-0 au avut o şansă să revină în joc, la acel şut-centrare în gura porţii. Meciul s-a desfăşurat pe un teren pe care a fost destul de greu de controlat mingea, dar obiectivul nostru a fost îndeplinit şi asta mă bucură”
În fine, „principalul” arădenilor a vorbit și despre viitor. „Important este să mergem pe acelaşi drum şi să începem o nouă serie pozitivă cu victorii. Într-adevăr, pe teren propriu n-am simţit gustul victoriei în patru jocuri, dar tot atât de adevărat este că am întâlnit adversare care sunt echipe cu pretenţii în această serie. De acum, sperăm să ne deblocăm, ca să zic aşa, pentru că am avut avantaj în două meciuri, cu Vâlcea şi cu Mioveni, şi am fost egalaţi pe final. Dar, asta face parte din joc şi ne dorim ca la următorul meci, cel cu Reşiţa, să ne deblocăm şi să simţim gustul victoriei”, a încheiat Nagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.