roliAntrenorul arădean nu și-a ascuns dezamăgirea după ce trupa sa a trebuit să se declare mulțumită cu un singur punct din duelul cu liderul de dinaintea etapei.
„La 1-0, n-am înțeles de ce a fost atâta precipitare. Prea puțin fotbal și prea mulți nervi au fost într-un meci în care s-au întâlnit două echipe de pe podium, iar arbitrul a arătat depășit de multe momente. Am clacat la momentul fix din minutul 44, am schimbat tot ce am putut ofensiv. Sunt supărat că am pierdut o șansă să mai săltăm un loc înainte de pauză, dar trebuie să ne conformăm, capul sus, mai avem un joc, 3 puncte, apoi timpul să analizăm ce e de făcut. Războiul nu s-a terminat, indiferent pe unde ju­căm, important e să ne realizăm obiectivul la sfârșit”, a analizat Roli Nagy.
UTA a jucat sâmbătă cu stadionul plin și cu o galerie care a cântat tot meciul. De aici pornește un nou regret. „Îmi pare rău că n-am reușit să le facem o bucurie suporterilor și spectatorilor. Trebuie să reînviem acel spirit al UTA-ei, le mulțumesc tuturor în numele clubului și le transmit că îmi pare rău că n-am câștigat”.

Recomandările redacției