Bogdan Bej este un arădean de 28 de ani, absolvent al Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, specializarea Arhitectură. Concomitent cu absolvirea facultății a deschis firma de design ATMSF DESIGN.

Ideea denumirii biroului, cea de ATMSF, a plecat de la cuvântul „atmosferă“.

Prin design, intenția noastră este de a genera o anumită atmosferă în locuința fiecărui beneficiar. Am considerat de la bun început că acesta este drumul potrivit și nu unul pur formal, bazat doar pe simțul vizual“, spune Bogdan Bej.

Încă din anul III de facultate a lucrat la un birou individual de arhitectură, din Arad. „Am avut șansa de a lucra la proiecte care în final au fost premiate la concursurile organizate de Ordinul Arhitecților din România, filiala Arad. Perioada anului III de studii, împreună cu experiența de la B.I.A.M.A.G. reprezintă fundația carierei mele ca arhitect specializat în design de interior“, ne mărturisește Bogdan Bej.

După absolvire, tânărul designer a considerat Aradul ca fiind locul cel mai potrivit pentru a pune bazele biroului său. Astfel, Bogdan a început activitatea de design interior. „În primele luni am lucrat singur pe partea de proiectare, învățând foarte multe despre finisaje. Am vizitat, împreună cu colegii mei, târguri internaționale de profil, în Italia și Spania. Văzând expozițiile realizate la un nivel pe care nu l-am regăsit până atunci în România, vizitând sediile producătorilor de materiale de finisaj și mobilier, am realizat cât de important este acest domeniu pe plan internațional. Din acel moment, am decis să dezvolt cât de mult se poate acest nou birou de design, nu doar pe plan local“, ne spune Bogdan.

După câteva luni, i s-a alăturat o tânără absolventă a Facultății de Design din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad, Brigita Szatmari. Din acel moment, serviciile ATMSF DESIGN au cunoscut o dezvoltare rapidă. Brigita a adus un aport considerabil prin calitățile ei de manager de proiect.

Odată cu debutul pandemiei de Covid, întregul domeniu al construcțiilor a cunoscut o creștere a cerințelor. „În pandemie, foarte mulți au realizat cât de importantă este locuința pentru ei. Astfel, au început să sune din ce în ce mai mult telefoanele și am simțit, încă o dată, nevoia de a face un salt înainte. Cererea pieței ne-a determinat să mărim echipa“, mai spune Bogdan.

În 2021, ATMSF DESIGN s-a îmbogățit cu experiența a doi artiști 3D: Paula Barna, absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara – specializarea Mobilier și Amenajări Interioare și Roxana Mang, absolventă a Facultății de Design din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad.

Povestea lor de aici începe să devină mai interesantă, cei patru contractând proiecte în mai multe orașe din țară, dar și în țări precum Spania sau Maroc.

Odată cu dezvoltarea acestui domeniu, au crescut și exigențele beneficiarilor. Aportul noilor colege a fost unul vital în dezvoltarea pe plan național a studioului de design.

Proiectele lor implementate apar în reviste de design, cunoscute în toată țara: „Ideal decor“, „Povestea casei“, „RIDA“ (Romanian Interior Design Asociation). Proiectele celor de la ATMSF DESIGN sunt unanim apreciate de către profesioniști din domeniu.

Următoarea etapă pentru noi o reprezintă dezvoltarea serviciului de amenajare la cheie. Pentru asta, ni s-a alăturat Denis Chiriță, absolvent al Facultății de Design din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad, care ne ajută deja pe partea tehnică. Acest serviciu la cheie este la mare căutare acum. Practic, beneficiarul vine la noi cu cheia și lasă în grija noastră întreaga amenajare. În acest sens, avem colaboratori pe care ne bazăm, plecând de la instalatori, electricieni, până la, poate cel mai important aspect al unei locuințe, furnizorii de mobilier realizat la comandă.

Avem mai multe experiențe în acest sens, în Arad, Brașov și Deva. În această nouă etapă, ne bazăm mult pe ZAYA FURNITURE Arad. Colaborarea cu ei este foarte productivă, aceștia folosind în producția de mobilier cele mai calitative materiale. Atât actualii, cât și viitorii clienți, cu siguranță, vor aprecia calitatea MDF-ului vopsit în fabrica ZAYA“, relatează Bogdan Bej.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției