Român agresat de vameșii maghiari la Vama Nădlac |VIDEO

0
560

Un șofer român care a stat 24 de ore în vama Nădlac ca să intre în țară a fost agresat de vameșii maghiari. Bărbatul susţine că unul dintre vameşi l-a împins, iar altul a vrut să-l lovească cu portiera maşinii. Motivul ar fi fost mașina românului care se afla pe mijlocul drumului, și nu în coada de autoturisme. Întreaga scenă a fost filmată de alți șoferi aflați la graniță.

Am informat federația sindicatelor. Prin natura noastră, promovam dialogul. Recomandăm cetățenilor români să respecte prevederile din alte state și, dacă le sunt încălcate aceste drepturi, să se adreseze consulatului. Războiul nu folosește nimănui. Dialogul este calea. Forțele de ordine au legislații diferite privind metodele de intervenție, în fiecare stat în parte. Cetățenii români trebuie să respecte legislația din alte țări și să se păzească singuri. Omul trebuie să meargă la Ambasada României din Budapesta sau la noi în țara, când revine, să semnaleze cazul autorităților romane, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Christian Ciocan.

Șoferul agresat povesteşte că era obosit şi sursescitat după toată aşteptarea. Acesta a fost nemulţumi de faptul că mulţi şoferi nu respectau rândul şi se băgau în faţă, astfel că a pus maşina pe mjlocul drumului pentru a nu le mai da drumul să treacă. El a explicat că, la un moment dat, a venit de pe contrasens o patrulă formată din trei maşini, care a început să ţipe la el, după care l-ar fi agresat.

sursa: realitatea.net

VIDEO: https://www.facebook.com/100005257331161/videos/1450952945089936/?id=100005257331161

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.