Român cu permis de conducere fals, depistat la Vama Nădlac II

0
729

Permis de conducere ceh fals, folosit de un român care s-a prezentat la controlul de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota.

Luni, 11.02.2019, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român J.N, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Cehia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate bărbatul în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că permisul de conducere ar fi fost fals şi a obţinut permisul de conducere de la o şcoală de şoferi din Cehia, în schimbul sumei de 350 de euro”, a declarat agentul sef adjunct de poliţie Adelina Slavița Limban, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Claudiu Mariș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.