frontieraPoliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră fără documente şi care conducea un autoturism având permisul suspendat.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, miercuri, pentru a efectua formalităţile de frontieră, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Franţa, un bărbat care a declarat că este cetăţean român, dar nu are documentele de identitate asupra sa.
“În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul este, într-adevăr, cetăţean român, se numeşte Costel S., are 42 de ani şi domiciliază pe raza judetului Vaslui. S-a mai stabilit faptul ca acesta are permisul de conducere suspendat, de către judecătoria Vaslui, pe o perioadă de două luni, în intervalul 01.07.2014 – 29.08.2014”, informa comisar-şef Daniel Iancu, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
Bărbatului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției