Roman s-a despărțit și de Hermannstadt și mai poate juca în acest sezon doar la… UTA

0
239

Primul fotbalist de care s-a des­părțit viceliderul Ligii a II-a în această iarnă este chiar fostul utist, Dan Roman. Adus de Alex Pelici în timpul campionatului, la finalul lunii august, experimentatul atacant nu a reuşit să se impună nici la Hermannstadt, astfel că a ajuns din nou liber de contract. Fiindcă a apucat deja să joace la două echipe în acest sezon, Roman nu va mai putea evolua în partea a doua a campionatului pentru un al treilea club. Văzut ca un jucător de Liga 1 experimentat şi care va ajuta în lupta pentru promovare, Roman nu a demonstrat acest lucru nici la UTA, nici la Hermannstadt
în acest sezon. Pentru echipa arădeană a apucat să joace doar 181 de minute, în patru meciuri, dintre care doar într-unul a fost
titular. Se întâmpla chiar în prima etapă, la Târgoviște, când „vârful” care a împlinit chiar azi 32 de ani a fost cel mai aproape de gol, țintind transversala.
La sibieni a avut ceva mai multe apariţii, şase la număr, dintre care tot una ca titular, însă a totalizat doar 137 de minute pe teren. La AFC Hermannstadt a evoluat şi pentru echipa secundă a clubului, din Liga 3, acolo unde a reuşit să şi înscrie.
Așadar, dacă UTA nu îi întinde o mână de ajutor, ceea ce – practic – e imposibil să se întâmple atâta timp cât randamentul jucătorului a fost slab, iar bugetul de salarii va fi si el redus drastic, Roman a terminat cu fotbalul în acest sezon competițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.