Naționala feminină a țării noastre a debutat la Mondialul de handbal găzduit de Spania, cu o victorie la un scor astronomic, 39-11, în fața modestei selecționate a Iranului. Și, dacă fetele noastre nu ratau foarte mult, probabil ar fi ajuns la punctajul unui meci de baschet.

Pentru echipa noastră au marcat: Laslo (6), Dincă (5), Rotaru (5), Bazaliu (3), Dindiligan (3), Moisa (3), Ostase (3), Harabagiu (2), Pintea (2), Subțirică (2), Borș, Zamfirescu.

Din păcate am consemnat și un eveniment nefericit. La capătul unui contraatac finalizat cu gol, cea mai tânără componentă a lotului nostru, Oana Borș a aterizat rău și genunchiul i-a cedat. Jucătoarea noastră a fost scoasă cu targa pe teren și este foarte probabil ca pentru ea turneul să se fi încheiat.

Următorul meci al României în Grupa C va avea loc duminică și se anunță tot unul accesibil, împotriva Kazahstanului. Primul meci cu adevărat serios pentru fetele noastre este programat marți, când tricolorele vor da piept cu puternica națională a Norvegiei.

(foto: ihf.info)

Recomandările redacției