România are 25 de cazuri pozitive de coronavirus

0
319

În România au fost confirmate, până acum, 25 infecții cu coronavirus. Cinci dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți 8 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Toate cazurile confirmate marți sunt în Capitală, la persoane care au avut contact cu bărbatul de 60 de ani internat la spitalul Dimitrie Gerota (pacientul 17), sau care au călătorit în Israel, Germania sau Marea Britanie.

Dintre cei 25 cetățeni care au contactat virusul, 5 sunt declarați vindecați și au fost externați. Cele 20 de persoane purtătoare ale virusului COVID-19 sunt internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 107 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Conform: digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.