România, în bătaia vântului!

0
387

Socialiștii europeni anunță, prin vocea președintelui, că PSD este suspendat din familie, că nimeni nu va mai sta de vorbă cu PSD-ul dacă Dragnea nu este mazilit, că orice relație a familiei europene cu social democrații români este condiționată de repudierea lui Dragnea. Încă nu au îndrăznit să spună că vor exclude PSD din marea familie europeană, pentru că urmează alegeri europarlamentare, iar scorul PSD este vital pentru socialiști, așa că zic că vor lua o decizie după alegeri. Concomitent, mai este amenințat cu excluderea și ALDE, pentru că, Vezi,
Doamne, nu ar respecta democrația și statul de drept. Un atac străveziu împoriva României, căreia trebuie să i se impună o anumită guvernare, așa-zisă de dreapta, dar, în fapt, una supusă marilor puteri. Nimic nu este bun dacă nu satisface strategia de subjugare a României, nimic nu este democratic dacă nu se subsumează desăvârșirii operei de transformare a României în colonie a Uniunii Europene, adică a marilor puteri care o conduc.
Faptul că PSD, cel mai mare partid politic din România, a ajuns în situația de a fi amenințat cu excluderea din Partidul Socialiștilor Europeni demonstrează cu vârf și îndesat că nu doctrina este cea care stă la baza acestei familii politice europene, ci interesul este cel care le determină și motivează evoluția pe scena politică europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.