Un necaz nu vine niciodată singur! În pragul iernii, românii au de înfruntat multe urgii. COVID-ul este mai ucigaş ca niciodată, iar toate produsele s-au scumpit.
1.600 de bolnavi la Terapie Intensivă
Spitale pline, fără locuri la ATI, pacienţi aşteptând pe holurile spitalelor sau în ambulanţe să prindă un pat de tratament şi medici epuizaţi, ajunşi la capătul puterilor.
Varianta Delta generează mii de cazuri pe zi. Pe 5 octombrie am avut cel mai mare număr de infectări: 15.037 de cazuri. Pe 8 octombrie am avut 357 de decese, iar ieri, era cel mai mare număr de persoane internate la ATI: 1.603 de pacienţi în stare gravă.
Un plin de benzină, mai scump cu 40 de lei
Iar haos nu este doar în spitale, ci şi în buzunarele noastre! Sunt scumpiri pe toate fronturile: de la alimente şi până la carburanţi. Deja, benzinăriile nu mai vând sub 6 lei litrul, iar sortimentele premium de benzină şi motorină vor trece de 7 lei luna aceasta.
Poliţele RCA, duble şi chiar triple
Şi preţurile la RCA au explodat după fa­limentul City Insurance. În doar 24 de ore, varianta cea mai ieftină de pe piaţă s-a du­blat.
Analiştii economici spun că majorările vor continua şi vor fi resimţite în tot ce vom cumpăra pentru viaţa de zi cu zi. În următoarea perioadă, vom asista la facturi uriaşe la energie electrică şi gaze.

Recomandările redacției