România mai primește un lot de vaccin. Aradul, din nou, săltat de pe listă

0
3612

România primeşte un nou lot de vaccinuri antiCOVID, începând cu 29 decembrie. Încă 100.000 de doze vor ajunge în ţara noastră. Aradul, deși ocupă un loc fruntaș la nivel național în ceea ce privește numărul de infectări și decese provocate de noul Coronavirus, nu beneficiază nici de această dată de nici un vaccin.

România primeşte un nou lot de vaccinuri antiCOVID. Totodată, şeful Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghiţă, spunea la finalul acestei săptămâni că se estimează că a doua tranşă de vaccin va sosi înainte de Anul Nou și va conține aproximativ 150.000 de doze.

Vom şti cu două zile înainte, dar calendarul de livrare în momentul de faţă se va derula săptămânal. Practic, în fiecare săptămână vor ajunge circa 140.000 – 150.000 de doze în România”, a declarat vineri dr. Gheorghiţă, potrivit Agerpres.

„La acest moment știm că vor sosi noi vaccinuri anti-COVID-19 în România, după cum urmează: în data de 29 decembrie în București, Cluj și Timișoara; în 30 decembrie în Brașov, Constanța, Craiova și Iași.”, se arată într-un comunicat transmis de autorităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.