În cursul acestei săptămâni, echipa națională sub 18 ani (jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2005) a disputat o dublă de pregătire, pe teren propriu, împotriva Macedoniei de Nord. Din lotul tricolorilor au făcut parte și doi utiști, este vorba despre mijlocașul central Fabiano Duarte Cibi și de mijlocașul ofensiv, Rareș Pop.

În primul meci, disputat luni, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 65. Două minute mai târziu, selecționerul Daniel Mogoșanu i-a trimis în teren pe cei doi jucători ai UTA-ei, iar schimbările au avut efect. În minutul 73, Rareș Pop a dat pasa decisivă pentru golul egalizator marcat de Tănasă.

În al doilea meci, disputat ieri, lucrurile s-au inversat în sensul în care utiștii au fost titulari, fiind înlocuiți pe parcurs, Cibi la pauză iar Pop în minutul 60. Golurile prin care România a câștigat cu 2-0 au venit însă mai târziu, fiind marcate de Tănasă (minutul 84) și Călin (minutul 89).

Din lotul României a mai făcut parte și arădeanul Alexandru Melniciuc, care joacă pentru Academica Clinceni. Acesta a evoluat 67 de minute în prima partidă și 30 în cea de-a doua.

(foto: frf.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției