La inițiativa lui Liviu Vilagoș și Gabriel Opitz, două persoane care suferă din umbră pentru fotbalul arădean, în speță pentru UTA și care au pus bazele celei mai vechi echipe de old-boys din Arad, FC Ceala, sâmbătă, a avut loc un meci caritabil pentru familia fostului jucător arădean, Adrian Baciu, jucător care și-a găsit sfârșitul într-un stupid accident.
Se spune că atunci când plouă celui decedat i-a părut rău după viața trăită. Lacrimile cerului de sâmbătă dimineața au confirmat această  supoziție, dar totul a ținut până când cele două echipe au intrat pe teren. Pe un timp splendid de fotbal, foști coechipieri ai lui Adi Baciu, conduși de pe margine de Feri Tisza, s-au înfruntat cu FC Ceala a  lui Liviu Vilagoș. Și Adi a avut motiv de bucurie, acolo Sus, după aproximativ o oră de fotbal adevărat. După momentul de reculegere, lovitura de începere a dat-o Andrei Baciu, „piticul” familiei celui dispărut. Bogdan Loredan, ajutat la cele două margini de Roland Opitz și Paul Radu au oficiat un meci plăcut, cu faze curate  și goluri multe.  A fost 5-3 pentru Romvest, punctele înscrise avându-i ca autori pe Botiș, Todea și Ciubăncan, de trei ori, pentru Romvest,  respectiv Mihuța și Poienaru, de două ori pentru FC Ceala.
Din partea organizatorilor, micuțul Andrei Bunaciu a primit cadouri, iar tatăl lui care a privit din Rai, a primit toată recunoștința foștilor colegi de echipă și a foștilor prieteni. Romvestul a fost prezent prin: Jurcan, Mogoșanu, Botiș, Bier, Hărduț, Mateiaș, Todea, Mărginean, Mihai Gagu, Alin Drăgan, Ciba, Ciubăncan, Țicală, Baciu II, Butunoi ( accidentat). Marii absenți s-au numit Marin Lupaș și Ioan Ienciu, „părinții” acestei echipe.
FC Ceala a rispostat prin: Stanciu, Dănilă, Gabi Opitz, Nanu, Bogdan Sime, Husa, Oprescu, Păunoiu, Mihuța, Vilagoș, Poienariu și Seba Țițca.
Marele absent de la FC Ceala a fost Cosmin Păunoiu, trezorieul clubului,  plecat cu afaceri în București. La repriza a treia, băieții din cele două echipe au fost oaspeții lui Dan Stupar, care a sacrificat un porc în ograda sa din Bujac.
Dumnezeu să te odihnească în pace Adrian Baciu!
Ioan Hamza

Recomandările redacției