Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale pentru bolnavii de coronavirus

0
248

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19.
Mai mult, „CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și ale asistentelor medicale.
„Vă vorbesc nu ca un fotbalist, ci ca un fiu, tată şi om!”
Cristiano Ronaldo se află în prezent în oraşul natal, Funchal, din Madeira, după ce a venit pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular.
Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu corona­virus, după ce testul a ieşit negativ. CR7 împărţise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus – Inter 2-0.
„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora” a fost mesajul postat starul portughez.
Serie A, aproape de colaps
Niciun meci nu se va mai disputa în Italia până pe 3 aprilie, iar situația a devenit una extrem de grea în Peninsulă.
În acest moment, conducătorii iau în calcul trei variante. Astfel, se poate ajunge la un play-off inedit în Serie A, prin care să se decidă campioana Italiei. Evident, s-ar organiza și un play-out, trei dintre formații urmând să ajungă în liga a doua.
Președintele Federației, Gabriele Gravina, a dezvăluit și că sezonul poate să fie „înghețat” din acest moment, caz în care Italia n-ar avea nicio campioană.
Ronaldo a ajuns recent la 1.000 de me­ciuri în carieră, după ce Juventus a câștigat derby-ul cu Inter, scor 2-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.