„Roș-albii” deplasează 17 jucători pentru amicalul de la Bekescsaba

0
326

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc are parte de al doilea sfârșit de săptămână fără joc oficial în Liga a II-a, însă a găsit partener de întrecere pentru un meci de verificare. Este vorba despre Elore Bekescsaba, formație de eșalon secund ce a pierdut trei din ultimele patru partide oficiale și ocupă locul 13 după 11 etape. Maghiarii stau și ei până pe 20 octombrie, astfel că și lor le prinde bine testul cu arădenii.
Meciul nu se va juca pe arena oficială, ci pe terenul principal al Academiei (adresa 4-es Honved utca 1/2, Bekescsaba), unde, susțin organizatorii, gazonul e chiar mai bun decât cel pe „Central”.
„Deplasăm un lot de 17 jucători în Ungaria, cu noutatea Andrei Gavrilă față de partida cu Păulișul. Bustea și Stancu vor veni și ei cu noi, însă vor avea parte de o pregătire separată. Au reintrat în efort, nu resimt dureri, însă încă nu au dta în minge sau au efectuat schimbări de direcție. Altfel, e important să gestionăm cum trebuie ultimele minute înainte de seria infernală din campionat. După acest amical, sâmbătă e liber și demarăm pregătirea meciului cu Turris de duminică dimineață. La București ne deplasăm cu avionul luni seara, iar marți pornim spre Alexandria, unde și efectuăm ultimul antrenament înainte de partida oficială cu Turris”,
ne-a mărturisit Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA.
Amicalul dintre Elore Bekescsaba și UTA începe la ora 15 (ora României) și, probabil, va fi transmis în format video pe canalul de youtube al clubului UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.