Roșu a intrat în febra derby-ului Vestului: „Din prima zi la Arad am înțeles semnificația acestui meci”

0
187

Formația emblemă a Aradului a făcut o bună repeteție înaintea confruntării cu ASU Poli Timișoara de săptămâna viitoare. „Dubla” lui Petre și reușita lui Andor au adus trei puncte de moral și o reducere a „ecartului” față de formațiile aflate pe mult râvnitele poziții ce duc în Liga 1, sau cel puțin la barajul de promovare.
Dacă până ieri, Laurențiu Roșu s-a ferit să vorbească prea mult
despre „ciocnirea” cu Poli, acum tehnicianul arădenilor a schimbat foaia: „E foarte important meciul cu Timișoara, dar înainte de acel meci mi-am dorit mult să câș­tigăm cu Clinceniul. Acum că am reușit asta, toate gândurile noastre sunt la partida de peste o săptămână. De când am venit, din prima zi petrecută la Arad, am înțeles ce înseamnă rivalitatea între UTA și Timișoara. Fotbaliștii știu și ei, jucăm acasă, stadionul va fi plin, trebuie să câștigăm”.
„Principalul” UTA-ei a și făcut muncă de teren sâmbătă, pe Bega. „Am fost la partida pe care a disputat-o ASU acasă, Unirea Tărlungeni nu le-a pus mari probleme. Au avut ocazii, au marcat de două ori și am văzut că formează o echipă tânără cu jucători destul de buni pe unele posturi. Urmează să analizez și alte partide ale lor, ca să îmi fac o idee generală despre ei.  Dar, știu deja, toate echipele care vin la Arad încearcă să scoată puncte, la fel vor face și ei mai ales că sunt jos în clasament. Noi, însă, trebuie să câștigăm acel meci. Avem nevoie de puncte, e derby și e foarte important pentru noi, pentru toată gruparea utistă”, a explicat Roșu.
Probabil, fostul internațional a înțeles și din scandările anti Poli ale galeriei, începute undeva pe la mij­locul reprizei cu Tărlungeniul și terminate la salutul jucătorilor săi cu: „Să bateți pe Timișoara!” că urmează partida anului pentru fotbalul arădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.