Roșu: „Foarte mulțumit, am câștigat împotriva unei contracandidate în lupta pentru promovare”

0
140

Laurențiu Roșu anunța, înaintea jocului, că și-ar dori să vadă un joc în care defensiva arădeană să fie pe măsura atacului. Dezno­dământul meciului de ieri a fost perfect: UTA a înscris de trei ori, iar poarta roș-albă a rămas intactă.
„Sunt bucuros că n-am primit gol, chiar dacă am avut unele dificultăți în prima repriză. Chindia e o echipă bună, joacă ofensiv, și-a creat câteva ocazii, dar am rezistat și e foarte important pentru noi. Am câștigat la o diferență de trei goluri, dife­rența putea fi și mai mare, dar sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților și dăruirea demonstrată în joc. Am făcut un meci bun în defensivă, în atac la fel, sunt foarte mulțumit de băieți”, a punctat antrenorul utist.
Tot înaintea jocului de la Chindia, Roșu remarca importanța celor trei puncte. Victoria ține UTA aproape de podiumul ligii secunde, iar ecartul a scăzut. „Am câștigat împotriva unei echipe contracandidate directe în lupta pentru promovare și ne-am apropiat la un singur punct de cele cla­sate pe locurile 2-4. Asta ne-am și dorit, e foarte bine că am câștigat. Urmează un meci în deplasare la fel de greu ca și cel de aici, de asta e foarte bine că am luat acum trei puncte. Ne gândim de-acum la ce urmează, meciurile cu Vâlcea și Suceava, vrem să scoatem maxim din amândouă”, a conchis antrenorul arădenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.