Roșu iese din tipare: „Nu țin cont de posturile juniorilor, îi voi folosi mereu pe cei mai în formă”

0
148

Se știe că, de obicei, antrenorii români nu încredințează posturile cheie fotbaliștilor nexeperimentați, așa că pe juniori îi regăsim în special în benzi și mai puțin pe axul central al echipei.
Duminica trecută, la Tărlungeni, Laurențiu Roșu a spart puțin tipa­rele, alcătuind cuplul de mijlocași centrali din Tănase (18 ani) și Jorza (17 ani), iar în față, lângă Curtuiuș, a apărut – bineînțeles – golgheterul Petre (18 ani).  „M-am consultat și cu restul staffului tehnic și împreună am decis să începem cu cei trei juniori pe care i-am considerat cei mai în formă. Nu țin cont de posturi, așa voi face la fiecare meci”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
În cele trei partide oficiale disputate în mandatul lui Roșu, UTA a încasat 5 goluri, cam mult pentru „gusturile” tehnicianului. „Jocul trebuie îmbunătățit în special pe faza de apărare. S-au făcut din nou unele greșeli, vom insista să le corectăm. Jucătorii știu deja care au fost minusurile și, într-adevăr, nu sunt mulțumit că am luat atâtea goluri, vom face tot posibilul să nu mai primim. E foarte important să menținem poarta intactă, cum s-a întâmplat la ultimul meci de acasă”, a recunoscut fostul internațional.
Laurențiu Roșu și colaboratorii săi au lucrat chiar ieri după-amiază pentru prima oară pe unul dintre terenurile oferite de localitatea maghiară Battonya, aflată la 5 kilometri la punctul de trecere al Frontierei Turnu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.