Roșu, un car de nervi: „Am jucat slab o repriză, iar domnul Popa nu m-a respectat”

0
243

Indubitabil, fotbalul românesc cu toate surprizele sale neplăcute, de tipul arbitrajelor halucinante, a atitudinii unor adversari și suporteri și limitele evidente ale unor jucători, i-au cam erodat nervii lui Laurențiu Roșu. Fostul stelist nu mai e acel antrenor destul de calm și calculat care o prelua pe UTA în toamna anului trecut, ci, de voie, de nevoie, a intrat în hora balcanică.
După partida de luni seară, de la Timișoara, a și avut destule motive să devină un car de nervi, stare ce nu și-a putut-o masca la conferința de presă de după meci. Atacurile lui Ionuț Popa venite pe tunelul ce duce la vestiare, dar și jocul modest al elevilor săi timp de o repriză și unul aproximativ în partea a doua, chiar și cu un om în plus din minutul 65, l-au băgat puțin în corzi pe Laurențiu Roșu. „Mă enervez când pierd sau când echipa mea face un meci slab. Mai departe, e problema domnului Popa dacă ne-a amenințat că ne dă șapte, vom vedea în retur. Nu ne e frică nici de Timișoara, nici de domnul Popa. Eu m-am enervat după meci că nu m-a respectat, eu dădeam interviu și el făcea scandal acolo”, a menționat „principalul” arădenilor.
Referitor la disputa pe care a avut-o cu omologul său de pe banca „roș-albilor”, Popa a dat o explicație ce nu convinge pe nimeni: „Nu m-am certat cu Roșu, ci eu mă certam cu un conducător de la noi, fiindcă nu a fost recuzat centralul Găman. Atunci, Laurențiu s-a băgat, că să-l respectăm pe arbitru. Îl respectăm, ce să mai… Am luat un gol dintr-un fault văzut numai de Găman, fazele noastre nu le vede, ca și la meciul cu Târgu-Jiu. Eliminarea lui George Neagu este absolut ridicolă, am vorbit cu observatorul și a spus că va nota în raport”.
Revenind la tehnicianul Campioanei Provinciei, acesta a fost întrebat dacă i se pare nemeritat succesul Timișoarei. „Au câștigat cu 2-1, înseamnă că au meritat victoria. După cum a început meciul, după problemele pe care le-am avut în prima repriză, sunt mulțumit de rezultat. Am dat și gol și avem șanse în retur. Dacă dăm un gol și nu luăm niciunul, promovăm. Vom vedea, ne vom lupta și cine e mai bun, va juca în prima ligă”, a punctat Roșu.
În fine, fostul internațional și-a explicat și „explozia” din finalul primei părți, când i-a reproșat lui Strătilă faptul că a dat mingea afară și nu a continuat atacul, în condițiile în care un polist era căzut la pământ. „Trebuia să centreze la acea fază din prima repriză, i-am reproșat asta și la pauză. Tensiunea este mare, pentru că vreau să promovăm. Mi-ar place să batem cu 1-0, dar nu ne va fi ușor să obținem promovarea pentru care ne-am luptat în tot acest an”, a adăugat Laurențiu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.