Roxen, la prima repetiție oficială pe scena Eurovision. Show-ul României, explozie de energie, culori și emoție

0
116

Emoţii mari în Regatul Țărilor de Jos, unde ieri au avut loc primele repetiţii ale repre­zentantei țării noastre. Roxen și cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena Eurovision.
„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ și nu e loc de greșeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieșit totul așa cum îmi doream, așa cum ne-am pre­gătit de la București și asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiție vom corecta ultimele deta­lii, iar show-ul României va fi memorabil”, ne promite Roxen.
Conceptul show-ului aduce în față po­vestea unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior.
După repetiţie, echipa României și organizatorii concursului au stabilit câteva corecții, urmând ca vineri, 4 mai, să aibă loc a doua sesiune de repetiții.
După ce emoţiile scenei s-au risipit, Roxen a avut prima întâlnire cu presa acreditată la eveniment și o serie de interviuri. Jurnaliştii străini au fost curioşi să afle detalii despre conceptul show-ului.
„Am reușit să aducem pe scena Eurovision un fusion de talent, energie, culori și emoție, care vor deschide drum, mesajului nostru, spre inima fiecărui fan”, i-a asigurat Roxen, la capătul unei zile încărcată de evenimente.
„Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile și m-am luptat cu ele pe parcursul primului take”, a adăugat tânăra artistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.