„Dey Grand Prix”, un eveniment marca „Colosseum Tournament“, va avea loc în această marți în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad. Patru arădeni vor urca în ringul prestigioasei promoții: este vorba despre Rüben Onișor, Cosmin Neagu de la Dey Thai-Box Club, Alexandru Ianțoc și Valy Petruț.

Onișor va intra în ring împotriva lui Daniel Muțiu de la SomoKickboxing Timișoara, la categoria 61 kg., în timp ce Cosmin Neagu va lupta la categoria 70 de kilograme contra sportivului Orășanu Eric.

Sunt onorat să lupt din nou în Colosseum Tournament, mai ales ca voi lupta din nou acasă. Pregătirea a fost foarte intensă și ne așteptăm la o victorie frumoasă. Așteptăm arădenii sa ne susțină în număr cât mai mare, mai ales că în ring vor intra patru sportivi din Arad, printre care si colegul meu, Cosmin Neagu, care își va face debutul în aceasta promoție. Totodată doresc să mulțumesc celor care mă susțin: e-construcții, DEY Security, Titan Evolution, Atletic VSA, Signed98, LaHasan Gourmet, SHOWconcept. În mod special aș dori să mulțumesc domnului Daniel Leș, ce care a făcut posibil ca această gală să ajungă la Arad încă odată, ne-a spus Rüben.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Victoria“ și va începe la ora 18 și va fi difuzat pe DigiSport și FightBox. Biletele pot fi cumpărate de la ART Caffe, sau Pizza Ruby sau în ziua evenimentului de la Sala Polivalentă.

Recomandările redacției