Rüben Onișor, redactor în timpul serviciului, sportiv în timpul liber

0
575

UPDATE:  Din nefericire, gala “Colosseum Tournament Gladiators” a fost amânată din motive de siguranță. Ruben va urma să urce în ring în perioada următoare.

 

Colegul nostru de la redacție, Rüben Onișor, care se ocupă de paginile de sport, are un mic secret. Pe lângă băiatul obișnuit și calm, pe care îl cunoaștem noi, Rüben mai are și o parte ascunsă, cea care este pasionată de kick-box. Are 19 ani și este antrenat de Marcel Rus. Deși este încă foarte tânăr,  Rüben are multă experiență în acest sport, având deja zeci de participări la astfel de concursuri.

Vineri, el va participa la concursul Colosseum Tournament, Gladiators, care va avea loc la Videle, județul Teleorman. Rüben va participa la categoria -61 de kg, reprezentând clubul Dey Thai Box Club. Adversarul lui va fi Iulian Marinescu. Cântarul are loc astăzi la ora 17:00, iar meciul mâine la ora 20:00. Evenimentul va fi difuzat pe fightbox și digisport.

Noi, colegii lui de la redacția Glasul Aradului îl vom susține din fața micilor ecrane, cu sufletul la gură, sperând că odată cu el va ajunge la Arad și victoria sa. 

Redacția Glasul Aradului îi urează mult succes lui Rüben!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.