Ruga satului Bata va fi duminica viitoare

0
314

Duminica viitoare se va ține Ruga satului Bata. Primarul Ion Micurescu adresează un călduros îndemn tuturor celor îndră­gostiți de frumoasa zonă dar și de frumoasele obiceiuri și dansuri să participe la această sărbătoare deosebită.
„Lansăm invitația, pe această cale, tuturor fiilor satului ca duminică, 3 iulie, ora 17.30 să participle la Ruga satului Bata.
Sărbătoarea va începe cu o scurtă slujbă Te Deum, la Biserica Ortodoxă din Bata după care ne vom deplasa în locația de la Căminul Cultural Bata, acolo unde, de ani de zile, se desfășoară aceas­tă manifestare. Și la această ediție echipa de dansatori din Ansamblul Valea Mureșului, instruiți de același coregraf Victor Jicărean va prezenta o suită de dansuri din Valea Mureșului.
Atmosfera va fi întreținută de formația de muzică populară condusă de saxafonistul Gigi Tabacaru, cu soliștii vocali Lioara Boscu și Ana Pantaru. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.
Sponsorul Rugii este societatea SC DIABAS BATA iar nașul Rugii este Sigheti Ferencz, director general la SC DIABAS BATA“ ne-a descris pe scurt viitoarea des­fășurare a sărbătorii primarul din Bata.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.