rugbyVictoria clară obţinută etapa trecută în faţa Bârladului le dă multă încredere rugbiştilor de la CSU Arad, decişi să dea lovitura şi în Moldova, în faţa Bucovinei Suceava. Meciul se anunţă destul de interesant şi deschis oricărui rezultat, ambele echipe având fluctuaţii în joc şi rezultate, dovadă linii­le identice, cu câte trei victorii şi patru înfrângeri după şapte runde scurse din Divizia Naţională. Suceava şi Aradul sunt vecine de clasament, gazdele clasându-se pe cinci, cu 15 puncte, la doar o lungime peste „studenţi”, dife­renţa fiind făcută de un punct bonus în plus de partea moldovenilor.
În tur, Aradul s-a impus cu 12-8, echilibru care – probabil – se va păstra şi în meciul de sâmbătă, ora 10, de la Suceava. În tabăra universitară revine căpitanul Grindei, care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare.
„Avem ceva mici probleme de lot, pentru că doi băieţi se resimt, dar ne vom descurca. Atât noi cât şi ei avem fluctuaţii, suntem două echipe imprevizibile. Etapa trecută au pierdut greu la Iaşi, dovadă că vom avea o misiune grea la Suceava. Am aşteptări mai mari în privinţa jucătorilor mei, care pot creşte în continuare”, ne-a declarat antrenorul CSU Arad, Ovidiu Şerban.
Etapa a opta a Diviziei Naţionale mai programează meciurile: CS Năvodari – Ştiinţa Petroşani, Stejarul Buzău – RC Bârlad şi RCM Galaţi – Poli Iaşi. În clasament conduc Iaşiul şi Buzăul, cu 31, respectiv 28 de puncte.

Recomandările redacției