Rugbiștii arădeni iernează pe locul 6 după eșecul cu Suceava: „Nu ne-a ieșit nimic”

0
172

La felul cum a început campionatul, Clubul Sportiv Universitatea Arad dădea impresia că se va înscrie printre formațiile de top în Divizia A la rugby. Victoriile cu RCM Galați și RC Bârlad aduceau optimism și încredere în tabăra „studenților”, după care au urmat trei săptămâni de pauză forțată. „Am stat prea mult fără joc oficial în condițiile în care eram într-o formă bună și aveam un moral excelent. Chiar și așa cu Petroșani, și mai ales la Cluj, cu Mănășturul, am jucat destul de bine, doar că am avut parte de arbitraje potrivnice”, susține Marian Grindei, antrenor și jucător la CS UAV Arad.
Iar sâmbătă, pe arena din Sânicolau Mic s-a consumat ultima etapă a turului. Partenera de întrecere a arădenilor a fost CSM Bucovina Suceava, formație ce avea să se impună cu un categoric 50-15, cu punct bonus ofensiv. „Nu ne-a ieșit absolut nimic, deși am încercat toate variantele pentru un rezultat bun. De exemplu, am luat două eseuri după două
atacuri ale noastre, când jucătorii noștri au scăpat balonul înainte, iar sucevenii au scăpat spre terenul nostru de țintă. Oricum, diferența de pe tabelă e exagerată la cum au stat lucrurile în teren”, a mai spus Grindei, care a și punctat pe tabelă, sâmbăta trecută, transformând eseul lui Daniel Stoica. Celelalte puncte puse pe tabelă de „studenți” au fost opera lui Pușcașu (lovitură de pedeapsă) și Popescu (eseu).
CS UAV a evoluat în formula: Grindei, Gabor, Ciocan – Stancu, Petrovai – Stoica, A. Farcaș, Maxim, – Afloare, Puscașu – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Aanei – Zsucs, pe parcurs mai intrând pe teren: Cristea, Craiu, Jemna, Popescu, Balla, Butcură și Csornai.
Liga secundă de rugby se va relua în luna martie de aici
1. CS Năvodari    7    6    0    1    (6 pct.bonus)    30.
2. Știința Petroșani    7    5    0    2    (3)    23
3. CSM Suceava    7    5    0    2    (3)    23
4. Stejarul Buzău    5    4    0    2    (2)    18
5. RC Bârlad    7    3    0    4    (4)    16
6. CS UAV Arad    6    2    0    4    (1)    9
7. RCM Galați    7    1    0    6    (4)    8
8. CS Mănăștur    7    1    0    6    (0)    3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.