Rugbiștii arădeni, pe locul 5 la turneul de rugby în 7 de la Iași

0
390

Stadionul „Tepro” din Iași a găzduit cea de-a doua etapă contând pentru Campionatul Național de Rugby 7, în urma rezultatelor înregistrate pe prima pozitie clasându-se Știinta Petroșani. În partida locurilor 1-2, „minerii” au trecut de Universitatea Cluj, partida locurilor 3-4 consemnând victoria celor de la RC Bârlad în fata echipei CSM Galați.
În formula: Andrei Farcaș, David Novacovici, Răzvan Anton, Ștefan Postolachi, Cătălin Nastiuc, George Szucs, Gheorghe Chereji , Ilie Tiron, Andrei Cristea și Ma­rian Grindei, CS Universitatea Arad a făcut parte din Grupa B, în care a înregistrat două eșecuri și o victorie, după cum urmează:
0-42, cu Știința Petroșani, 0-47 cu RC Bârlad și 21-14 cu Sportul Studențesc. Astfel, „studenții” arădeni și-au câștigat dreptul să joace pentru locul 5, pe care și l-au și adjudecat cu scorul de 17-14, chiar în fața gazdelor de la Politehnica.
Clasament de etapă: 1. Ştiinta Petro­şani-16p, 2. CSU Cluj-14p, 3. RC Bârlad-12p, 4. CSM Galați-10p, 5. CSU Arad-8p, 6. Politehnica Iasi-6p, 7. Sportul Studentesc-4p, 8.CS Mănăștur-2p, 9. CSM Sibiu-1p
Runda următoare se va juca chiar la Arad, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic, pe 21 septembrie, ocazie cu care „studenții” arădeni vor să-și îmbunătățească simțitor situația în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.