Rugbiștii din Moldova nu se simt prea bine în Sânicolau Mic: CS Universitatea Arad – CSM Bucovina Suceava 12-6

0
454

Dacă în deplasare nu a emis pretenții, CS Universitatea Arad și-a valorificat avantajul terenului propriu în acest debut de sezon în Divizia Națională de Rugby. Ca și împotriva bârlădenilor, „studenții” au revenit pe tabelă și contra unei alte formații din Moldova și și-au luat punctele, dar fără bonus.
CSM Bucovina Suceava a condus cu 6-0 pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, însă gazdele au revenit la 5-6 până la pauză, după eseul lui Cornel Farcaș. În partea a doua, D. Stoica a fost autorul unui eseu de penalizare ce a fixat tabela la 12-6 în favoarea CS U Arad. Ca și la Petroșani, elevii lui Marian Grindei au primit trei cartonașe galbene, prin frații Farcaș și Szucs, însă și moldovenii au avut două penalizări de acest gen. „Victorie muncită a băieților, în condițiile unui arbitraj ce a scârțăit din nou. Ne-am mirat și noi că doi dintre arbitri au venit tocmai din Moldova, de la Iași (n.a. Emanuel Gorodea) și Bârlad (n.a. Sorinel Bucur), sute de kilometri pentru un meci de Divizia A…”, a fost remarca lui Grindei.
CS Universitatea a evoluat în formula: Grindei, Argintaru, Dulgheru – Pintea, A. Farcaș – Postolache, D. Stoica, Maxim – Vajdovics, Szucs – C. Farcaș, Nastiuc, Sîrb, Tiron – Zaharescu, de pe bancă mai intrând în luptă: A. Cristea, Marinca, Robota și Novacovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.