rugbyCSU Aurel Vlaicu a încheiat sezonul regulat al Diviziei Naţionale cu două înfrângeri clare. În primul meci, disputat joi şi contând ca restanţă a etapei a 10-a, studenţii s-au înclinat cu 43-0 pe terenul celei de a doua clasate, Poli Iaşi.
Sâmbătă, în runda a 14-a, ultima, rugbiştii pregătiţi de Ovidiu Şerban şi Marian Grindei au pierdut cu 47-5 la Bârlad, în faţa ocupantei locului trei.
În dubla deplasare din Moldova, CSU nu a putut conta pe o serie de jucători de bază. „Am trimis în cele două meciuri copiii, oricum nu aveam şanse. Vreau să facem curăţenie în lot, iar în iarnă vor veni 10-12 jucători. Mai avem şase meciuri în acest sezon, în play-out, iar apoi vedem pe cine ne bazăm în continuare”, spune Şerban.
CSU Arad a încheiat sezonul regulat pe locul şase, cu 20 de puncte şi un bilanţ de patru victorii şi zece înfrângeri, devansându-le în clasamentul Diviziei Naţionale pe RCM Galaţi, 19 puncte şi CS Năvodari, 15 puncte, alături de cele trei urmând să participe în play-out şi CSM Bucovina Suceava, care a acumulat 25 de puncte.
În play-off merg, în ordinea clasării, Stejarul Buzău, 63 de puncte, Poli Iaşi, 59, RC Bârlad, 35 şi Ştiinţa Petroşani, cu 33 de puncte.

Recomandările redacției