rugbyCSU Arad şi-a reluat pregătirile, iar cei 24 de jucători, plus încă câţiva juniori, pe care îi are la dispoziţie Ovidiu Şerban, au şi efectuat un cantonament la Băile Felix.
„Studenţii” au alternat pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică. Încă fără noutăţi la nivel de lot, CSU Arad se bazează pe acelaşi lot din prima parte a campionatului, de la pregătiri lipsind doar Ghiur, plecat la lotul de rugby în şapte, care susţine un turneu în Franţa.
„Sperăm să mai vină doi băieţi din Republica Moldova, unul de linia a doua şi un taloneur şi atunci am fi 26, chiar 30 dacă îi punem la socoteală şi pe cei câţiva copii. Jucătorii şi-au primit chiar ieri banii, suntem un club serios, care îşi respectă angajamentele. Mai avem doar două săptămâni de pregătire şi mă gândesc să mai mergem într-un cantonament, la Moneasa. Primăria ne ajută, lucrurile încep să se mişte, eu zic că va fi bine”, ne-a declarat Ovidiu Şerban.
Clasată pe şase în Divizia Naţională, cu 19 puncte, echipa universitară  va relua campionatul pe 3 august, cu meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Ştiinţa Petroşani. Restanţa cu Poli Iaşi va avea loc pe 21 august, dar „studenţii” ar prefera să se joace o zi mai târziu, pentru a lega două deplasări în Moldova, pe 24, în ultima etapă a sezonului regulat, ei urmând să joace la Bârlad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției