rugbyarad2Duminică de la ora 10, pe stadionul din Sânicolau Mic, CSUAV Arad debutează în noul sezon al Diviziei Naţionale. Un debut în compania unei echipe cu vechi state în rugby-ul românesc, Bucovina Suceava. Arădenii sunt
optimişti în ceea ce priveşte noul sezon. „Consider că arătăm mult mai bine decât în anii precedenţi, inclusiv la pre­gătirea fizică, care este una complexă. E un lot compus din băieţi care joacă de 3 ani împreună, cu câteva noutăţi, care s-au integrat uşor-uşor în sistemul nostru”, a spus antrenorul Gridnei.
Marian Gridnei are la dispoziţie 31 de jucători, noutăţile numindu-se: Afloare, Farcaş, Poinar, Craiu şi Dinu. „Sunt foarte mulţi copii în lot şi asta mă bucură. Media de vârstă este undeva la 21 de ani”, a spus antrenorul CSUAV-ului. Chiar şi în aceste condiţii, cu sprijinul „veteranilor” Maxim,
Stoica, Strună sau Dângă, Aradul visează frumos în acest sezon. „Nu ne aruncăm cu capul înainte, noi ne dorim multe, să vedem ce putem face. În sufletul meu vreau un loc în play-off şi după aceea o luptă pentru locurile 1-3”, a mai spus Grindei.
În acest început de an arădenii au susţinut şi două jocuri amicale, ambele câştigate: 35-12, cu Spartan Oradea şi 15-12 cu Ştiinţa Petroşani. Să mai spunem că după jocul cu sucevenii, programul arădenilor în tur arată astfel: 4 aprilie la Galați, 10 aprilie cu Stejarul Buzău, 18 aprilie la București, cu Olimpia, 25 aprilie cu RC Bârlad, 2 mai la Iași, 9 mai cu CS Năvodari și 16 mai la Petroșani. Returul va debuta în 30 mai.

Recomandările redacției