Rus are șanse mari de titularizare cu Farul: „Un jucător vocal, care trage echipa după el”

0
790

Unul dintre puținii fotbaliști care au confirmat cât de cât așteptările în primul meci al sezonului a fostul ultimul sosit în tabăra „roș-albă”. Cipri Rus a intrat bine în partida cu Daco-Getica, și-a creat câteva ocazii și i-a lipsit doar golul.
Fiindcă Alex Pop sau David Popa nu au arătat o formă prea bună în cartierul Colentina, Rus ar putea fi titularizat sâmbătă, cu Farul Constanța. „Nu este la 100% încă, dar poate duce 50-60 de minute fără probleme și are șanse să fie titular. Este un jucător foarte vocal, care trage echipa după el și își motivează colegii”, a spus Ionuț Popa despre atacantul de 27 de ani, care a semnat din nou cu UTA la mijlocul săptămânii trecute.

Din păcate, „Mister” are și câți­va fotbaliști care l-au nemulțumit în partida din Capitală sau dintre cei care încă se luptă cu kilogra­mele în plus. „Coulibaly m-a de­zamă­git, dar încă are încrederea noastră, e anormal să judeci un jucător după un singur meci. Janos are încă câteva kilograme în plus. Ca la fiecare echipă sunt câțiva jucători care au această problemă, iar la noi mai e și Cu­bleșan în cauză. Depinde de fie­care jucător cum gestionează aspectul, este un element de profesionalism. Nu trebuie să stea doctorul, maseurul sau an­trenorul cu cântarul lângă ei. Lui Janos i-am spus și la București că nu îl voi băga în echipă până nu slăbește, pentru că nu am garanția că va da randament”, a adăugat experimentatul tehnician, care nu va putea conta nici în weekend pe Stahl, încă accidentat la gleznă. Totodată, Oprea nu a fost deblocat de ANAF și nu are încă drept de joc pentru „roș-albi”.

Constănțenii au început bine campionatul, 4-1 cu ACS Poli Timi­șoara. „Farul e echipă cu tra­di­ție, printre cele zece mandatare ale locurilor de promovare. Au câștigat la scor aproape neve­ro­simil în fața lui ACS Poli, au un jucător care a marcat patru goluri în acel meci (n.n. Alexandru Grigoraș), dar sper să câștigăm și să avem o evoluție la fel de bună cum a fost la București în repriza a doua”, a anticipat an­trenorul principal al UTA-ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.