Ciprian Rus a fost omul meciului în egalul UTA-ei de pe „Ilie Oană”. Căpitanul arădenilor a înscris ambele goluri și a avut alte două mari ocazii de a înscrie, la una dintre ele lovind bara din stânga lui Tordai. „Clasamentul s-a cam rupt, dar obiectivul nostru e în primă fază să luăm cât mai multe puncte în acest final de an, iar din iarnă încolo vom vedea” au fost cuvintele lui Rus la flash-interviul acordat celor de la Digi Sport după partida din cadrul etapei a 18-a a Ligii a II-a, încheiată la egalitate: 2-2. Mioveni și Daco-Getica (acasă) și Farul Constanța (în deplasare) sunt adversarii pe care „Bătrâna Doamnă” îi va mai înfrunta în 2018.
Finalul de meci a fost unul intens, iar după fluierul final Ionuț Popa a cedat și a alergat înspre Janos pentru a-i reproșa acestuia ratarea de la ultima fază. Mai mult „Mister” a spus că Janos e istorie la UTA. „Nu se pune problema de bătaie, a fost o mică ceartă, dar s-a rezolvat și totul e ok. Janos a așteptat puțin afară până s-a calmat toată lumea și a revenit în vestiar. Sper să nu îl dea afară, poate că astăzi a făcut un meci mai slab, dar este un jucător tânăr, cu calitate, care ne poate ajuta”, consideră Rus.
„Petroliștii”, prin vocea antre­norului Octavian Grigore au con­testat vehement arbitrajul, acu­- zând mai multe faze. „Nu am apucat să văd reluările. Am înțeles că penalty-ul lor nu a fost, iar la golul meu am fost anunțat de cineva că a fost un mic offside”, a mai comentat arădeanul.
Golurile de la Ploiești au fost cele cu numărul 7 și 8 din acest campionat pentru Cipri Rus, următorii golgheteri ai UTA-ei (dintre jucătorii aflați încă la echipă) fiind: David Popa, Norbert Janos, Alexandru Manea și Paul Copaci, toți cu câte două reușite.

Recomandările redacției