Ruta de ocolire pentru șoferii de pe DN 68A trece prin Arad

0
200

Șoferii de vehicule cu masa mai mare de 7,5 tone nu au voie să circule pe sectorul DN 68A, Margina – HoldeaMăsura va fi valabilă până la 10.07.2021 și a fost luată pentru continuarea lucrărilor de reparații la acest sector. 

 Sunt înmânate flyere șoferilor, în Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I și Nădlac II, care conțin rutele de ocolire valabile pentru aceste tipuri de vehicule. Excepția este valabilă doar pentru transportul de persoane și animale vii.  

Informarea despre deviere se face și pe panouri, dar și prin sistemul ITS de pe autostrada A1. 

Rutele de ocolire sunt:  

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰 – 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶: A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria; 

Sau A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.  

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 – 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰: A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac. 

Odată cu instituirea restricțiilor de tonaj și devierea traficului greu, lucrările se vor executa pe tot parcursul zilei, iar zonele aflate în șantier vor fi semnalizate cu semafoare și pe parcursul nopții, circulația desfășurându-se alternativ, pe o bandă. Fiind un drum în lucru, pentru autoturisme și vehicule de până la 7,5 tone, se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.