S-a aruncat în lacul din zona Pădurice din cauza unor probleme în familie

0
568

În noaptea ce a trecut, mai exact joi spre vineri, în jurul orei 00.50, polițiștii locali au fost sesizati prin dispeceratul DGPL Arad cum că o persoană ar fi căzută în lacul din zona Pădurice. Aceștia au fost anunțați de agentul de paza din zona Pădurice în legătură cu un bărbat care ar fi căzut în lacul respectiv și avea nevoie rapid de ajutor.
Echipajul de ordine publică s-a deplasat imediat la fața locului ca să vadă despre ce este vorba. Ajunși acolo, aceștia l-au ajutat să se ridice pe individul care era ud, pe jumătate dezbracat și care stătea pe bordura lacului. Mai departe, aceștia l-au transportat la ghereta paznicului.
Polițiștii locali i-au acordat primul ajutor pentru a preveni instalarea șocului hipotermic, până la sosirea ambulanței.
Mai departe, acesta a fost transportat de echipajul medical la Unitatea de Primiri Urgențe. El a fost identificat ca P. M. , în vârstă de 44 ani. S-a aflat și faptul că bărbatul a apelat la acest gest pe fondul unor probleme de ordin familial, existând indicii privind prezența unor antecedente de ordin psihiatric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.