Înșelăciune de aproape 20.000 de lei! S-a dat drept fiul ei pentru a-i fura toată agoniseala

0
568

Un nou caz de înșelăciune prin metoda „accidentul” a fost sesizat la Arad, dar și soluționat de oamenii legii. Polițiștii au reușit identificarea făptașului, care a lăsat o femeie în vârstă fără agoniseala de-o viață. 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, bănuit de înșelăciune prin metoda „accidentul”.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, în data de 21 septembrie 2018, ar fi contactat telefonic o femeie din municipiu, spunându-i că este fiul ei și că ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, iar pentru plata spitalizării ar avea nevoie de o sumă mare de bani.

De asemenea, bărbatul ar fi instruit femeia să predea suma de bani unei terțe persoane, cu care aceasta s-a întâlnit în fața imobilului din municipiu, unde domiciliază. Femeia, în etate și cu probleme de vedere și auz, i-a înmânat bărbatului suma de 18.800 de lei.

La scurt timp după cele întâmplate, fiul persoanei vătămate a luat legătura cu mama sa, și după ce a luat la cunoștință despre cele întâmplate, a sesizat poliția.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.