S-a dat startul celei de-a treia etape „Rabla pentru electrocasnice”

0
209

Cea de-a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice debutează vineri, cu un buget de 15 milioane de lei și se referă la acordarea de vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

 Etapa a treia conține trei categorii de produse, cu vouchere în valoare de 200 de lei și 400 de lei.

 Beneficiarii vor avea la dispoziție două săptămâni pentru a valorifica voucherele la magazinele fizice sau magazinele online.

În cadrul programului se acordă vocuhere de 400 de lei pentru aparate de aer condiționat și pentru uscătoare de rufe, respectiv 200 de lei pentru aspiratoare.

Aceste vouchere s-au alocat pentru aparatură electrocasnică, care nu mai consumă la fel de mult ca cele care sunt predate.

În schimb, prin acest proiect, se urmărește  reducerea consumului de energie electrică în gospodării.

Referitor la reluarea procedurii de selecție în viitor pentru folosirea sumelor neutilizate, se vor deschide procedurile de înscriere, astfel încât, persoanele care nu s-au înscris în prima etapă să aibă posibilitatea să beneficieze de aceste sume. După aceea, se vor aloca bugete în funcție de interesul care se va constata în statistici în aceste prime trei etape a produselor care au fost solicitate cel mai intens și cele care vor fi cumpărate în cel mai mare număr de către beneficiari.

Voucherele vor putea fi folosite începând de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.