Național Sebiș e prima echipă arădeană care câștigă un derby al județului la nivelul Ligii a III-a. S-a întâmplat sâmbătă, pe Arena „Crișana”, victima trupei lui Șomcherechi fiind cealaltă formație ce „sălăsluiește” pe Crișul Alb. Ca și la Deva, cu ocazia precedentei victorii din campionat, sebișenii au revenit de la 0-1, doar că de această dată au primit un gol în plus, pentru rezultatul final de 3-2. De cealaltă parte, Crișul plătește prea mult tri­bute absențelor, dar și lipsei de concentrare în momentele cheie ale partidei.
Cum s-au marcat golurile:
0-1 (min. 11): Codrea a scăpat pe dreapta și a centrat la colțul lung, de unde Piț, complet liber, a înscris cu capul
1-1 (min. 36): Susan execută perfect, pe lângă zid, o lovitură liberă de la 20 de metri și mingea merge lângă bara din stânga lui Zamfir
2-1 (min. 44): Susan întoarce o minge pe dreapta la Vereș, care driblează și șutează la colțul lung, fără speranță pentru Zamfir
3-1 (min. 53): Balha trage de la marginea careului mare, pe jos, lângă bara din dreapta lui Zamfir
3-2 (min. 75): Ezitări în lanț în apărarea sebișeană și Roșu înscrie din careul mic
Formații:
Sebiș: Moroz – Chitaș (67 Pop), Forisz, Bărbuți, Cornea – Musea (72 Hojda), Bandula – Susan, Chiș-Toie (81 Mario Codrea), Cl. Vereș – Balha (88 Talpoș).
Crișul: Zamfir (56 Pășcălău) – Sabău, Calvin, Blănaru (46 Cocian) – Clej, Mărmăneanu, Ember (56 Ciornei), Piț – Roșu, M. Codrea (56 Onuțan), Mateucă.
Arbitri: Roxana Recorean (Mediaș) – Bogdan Vasile (Sibiu), Emeric Tocai (Alma – Sibiu)
Observatori FRF: Ciprian Trancă și Florin Mierea (ambii din Timișoara)

Recomandările redacției