S-a deschis a doua farmacie umană la Hălmagiu

1
392

farmacie1 farmacie2De câteva zile la Hălmagiu a fost dată în funcțiune o nouă farmacie. Acum hălmăgenii au două farmacii umane, ceea ce este un aspect bun, oamenii având posibilitatea unei opțiuni.
„Ținând cont de actuala stare de lucruri, când oamenii se uită cu atenție la fiecare bănuț dar au nevoie de medicamente este bine că pot alege unde e mai avantajos pentru ei. Mai ales că unele medicamente sunt chiar piperate și te ard la buzunar“ își exprima părerea un localnic.
Pentru a veni în sprijinul localnicilor, trebuie să precizăm și câteva date despre programul de funcționare al farmaciei. Astfel, programul cu publicul este între 8,30 și 18,30. Pe lângă medicamentele care se vând la liber, aici se eliberea și medicamente pe rețetele compensate ori gratuite, eliberate de medicii de familie ori de medicii specialiști.
De asemenea, aici se pot elibera și medicamente solicitate la comanda expresă a clienților, în cazul în care acestea nu se găsesc în respectivul moment în farmacie, după cum ne spuneau chiar câțiva clienți cu care am discutat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.