S-a deschis cea mai modernă secție de boli infecțioase din România

0
515

În 6 februarie a avut loc inaugurarea Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Copii al Spitalului Județean Arad. Compartimentul a fost reabilitat și modernizat cu ajutorul Organizației Non-Profit „Cetatea Voluntarilor“. Această secție a fost complet reabilitată cu ajutorul mai multor companii, dar și cu ajutorul unei donații făcute de copiii Școlii Gimnaziale din Apateu. Aceștia au strâns în mai puțin de trei ore suma 15.630 de lei.

La deschiderea secției, au participat și oficialități precum managerul Spitalului Județean, Carmen Lucuța, dar și președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au dăruit și s-au implicat. Atât firmele care au venit în sprijin financiar, angajaților spitalului, cât și Consiliului Județean direcția de sănătate, care ne-au sprijinit enorm în acest sens. Țin să mulțumesc și asociației Cetatea Voluntarilor care a coordonat acest proiect“, a declarat Carmen Lucuța, managerul Spitalului Județean.

Proiectul de reabilitare și modernizare a compartimentului a fost coordonat de Anamaria Nyeki, cea care s-a ocupat de strângerea de fonduri și gestionarea acestora.

Ne mai lipsesc doctorul și asistenta, vreau ca oamenii care au contribuit la această secție să simtă că banii și munca lor au fost valorizați și folosiți la maximum de intensitate“, a povestit Anamaria Nyeki.

Compartimentul de boli infecțioase este al patrulea proiect realizat de Anamaria. Aceasta spune că următorul proiect este reabilitarea fațadei secției Pediatrie II și parcul de lângă aceasta.

Înainte de a se tăia panglica, pe televizorul din holul secției s-a derulat un scurt filmuleț în care s-a prezentat transformarea dintr-o fostă debara, într-un compartiment de ultimă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.