patinoarLa Complexul Expo Arad a fost deschis, sâmbătă, patinoarul sintetic, singurul din partea de Vest a țării, cu această ocazie zeci de persoane alegând să îşi petreacă timpul liber pe patine.

Inaugurarea patinoarului a constat în prezentarea unui program artistic susţinut de trupa de dans X-Style Kids, coordonată de Dorian şi Maura Cosma, și DJ Deyu, care a asigurat muzica ambientală.

Patinoarul Magic Ice este amplasat în pavilionul central din cadrul Complexului Expo Arad și oferă soluția optimală pentru un patinaj ecologic în orice anotimp, accesibil pentru toată lumea.

„Ideea a pornit din dorința de a crea la Complexul Expo Arad o platformă în care să se regăsească fiecare arădean și de a oferi o alternativă pentru petrecerea timpului liber pentru copii, tineri, adulți și… bunici. Noutatea patinoarului Magic Ice constă în faptul că acesta poate fi folosit inclusiv pe timp de vară, nefiind restricționat de condițiile meteo. În acest mod, sunt convins că Expo Arena va reprezenta o atracție și pentru cei din județele învecinate. Contribuim astfel la promovarea județului nostru, Complexul Expo Arad reușind să unească, prin acțiuni și activități de divertisment, vizitatori din toate colțurile țării”, a declarat  Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Patinoarul artificial de la Complexul Expo are 420 mp, este format din plăci sintetice și nu necesită sistem de înghețare. La intrarea în patinoar a fost amenajat un mini-bar unde se pot servi gustări, cafea şi băuturi răcoritoare. În viitor, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad nu excude organizarea de petreceri de tip clubbing on ice la patinoarul sintetic.

Taxa de intrare este de 12 lei, iar taxa de închiriere a patinelor este de 8 lei.

Durata pentru închiriere/persoană este de 1 oră și 45 de minute

Program:

De luni până vineri, de la 16.00, până aproape de miezul nopții, iar în week-end de la 10.00 la 23.45.

 

 

Recomandările redacției