Michele_Doto_Ania_GoledzinowskaCu câţiva ani în urmă, era o prezenţă constantă atât în paginile cataloagelor de modă, cât şi în cele ale tabloidelor. Apoi, s-a dus la Medjugorje, a trăit ca o măicuţă, dar a revenit cu verighetă pe deget.

Frumoasa Ania Goledzinowska a intrat în atenţia publicului ca „nepoţica” lui Silvio Berlusconi, cel pentru care, la o aniversare, a ieşit chiar din tort. În plus, poloneza care a lucrat pentru Chanel era logodită cu Paolo Enrico Beretta, nepotul fostului premier italian. Dar, în iunie 2011, pe neaşteptate, a părăsit totul şi s-a dus la celebra mănăstire catolică din Bosnia şi Herţegovina.

„Am plecat din Italia cu două valize, fără să spun nimănui”, a povestit vedeta tv, adăugând că a dus o viaţă monahală: trezirea la 5 dimineaţa, rugăciuni, făcut curat în chilii şi băi, decojit cartofi – toate acestea au fost îndatoririle celei care venea dintr-o lume a luxului şi desfrâului. Şi se părea că totul este deja decis, deşi nu s-a despărţit niciodată oficial de nepotul magnatului.

Acum, bombă! Ania a revenit în Italia gata măritată. Şi nu cu Paolo Beretta, ci cu Michele Doto, om de afaceri pe care l-a cunoscut chiar la Medjugorje şi care a făcut-o să uite de călugărie.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției