S-a dus și Ciucă, dintre „renegați” a mai rămas doar Buleică

0
210

A venit și ziua în care sărbătoritul din seara meciului dintre UTA și Luceafărul, de la care a apărut prima „schismă” majoră în lotul „roș-albilor”, să spună adio. Mădălin Ciucă a reziliat, la rându-i, contractul cu „Bătrâna Doamnă”, după ce fotbaliștii Grahovac și Strătilă, dar și preparatorul Țăran, o făcuseră în luna noiembrie a anului trecut. Cei pomeniți, dar și Alin Buleică, nu au respectat ora de stingere, mai ales că a doua zi, de dimineață, aveau antrenament, motiv suficient pentru conducerea clubului de a-i pune pe linie moartă.
Așadar, din cei cinci „renegați” a mai rămas doar unul și ceva ne spune că acesta va rămâne la Arad până la vară. Buleică nu mai poate evolua la o altă formație în acest sezon, motiv pentru care ar putea termina sezonul în „alb-roșu”, chiar dacă e evident că o va face la echipa a doua, în Liga a IV-a.
Revenind la Ciucă, acesta jucase în 14 partide pentru UTA în turul campionatului, având marcat și un gol, în succesul arădenilor la Suceava (3-2). Interesant că după datele InStat, fundașul de 35 de ani a fost al doilea în Topul utiștilor după prima parte a sezonului, în vârf fiind un alt fotbalist care s-a despărțit în această iarnă de Campioana Provinciei, Daniel Florea. Totodată, Ciucă a stat bine și la pasele precise, fiind al treilea utist în tur, după Adili și Burlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.