Anul negru al suporterilor celei mai titrate echipe din Provincie e fără de sfârșit. Lângă Mihoc, Moisi și „Moro” urcă și Paul Flavius Popa. Și nu avea decât 34 de ani, iar ultimii și i-a consumat luptând cu o boală gravă. Din păcate, aceasta l-a răpus la finalul săptămânii trecute, iar în urma lui rămân amintirile, prieteniile, camarazii și mii de kilometri parcurși în religia „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. „Popică” a ars pentru UTA, era unul dintre cei care nici nu prea vedea ce se întâmplă pe teren, fiindcă fiecare membru al galeriei trebuia să dea totul în peluză. De multe ori, era cel care dădea tonul scandărilor de la porta­voce și, fiindcă, era aproape, se urca printre primii pe gard pentru a sărbători un gol al favoriților. Asta se întâmpla în special pe vechea arenă „Francisc Neuman”, acum nici Popică nu a mai apucat să se întoarcă acasă.
O va vedea de Sus, alături de Pintea, Moisi sau Mihoc, dar numai Cel care îi va deschide în curând ușa va știi exact când. Înainte de a afla despre cumplita veste, fanii „roș-albilor” intenționau să mai alunge gândurile negre ce
i-au copleșit în ultimul timp, dar au fost în doliu și de Crăciun. „La câteva minute după ce am postat anunțul despre întâlnirea noastră de duminică, pe care am dorit s-o petrecem într-o notă mai optimistă, am aflat vestea decesului prietenului nostru Paul Flavius Popa. „Popică” a urcat la ceruri, alături de Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, prietenii noștri care și-au găsit sfârșitul în acel cumplit accident Dumnezeu să-i odihnească!” – s-a scris pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA. Colegii din galeria UTA-ei au afișat următorul mesaj: „E liniște în ceruri, aici timpul stă pe loc… Rămas bun, Popică! Salută-i pe Pintea, Moisi și Mihoc!”

Recomandările redacției